Loading...

Mirësevini në faqen web të firmës DATECH. Shpresojmë se komunikimi dhe ndarja e opinioneve me Ju do të sjellë mundësi të mira për përmirësimin e punës tonë. Ne dëshirojmë të sigurojmë informacion të vlefshëm dhe njëkohësisht të përdorshëm mbi kompaninë tonë dhe shpresojmë se kjo mënyrë do të krijojë lehtesi në mundësinë për të kontaktuar me ne ose për të punuar me ne.

 

Aktiviteti ynë kryesor është përqëndruar në prodhimet dhe shërbimet në fushën e Teknologjisë së Informacionit. E themeluar në vitin 1998, kompania jonë ka provuar një rritje konstante dhe gradualisht është duke u përpjekur të hapet drejt burimeve të reja globale. Duke e mbështetur zhvillimin tonë tek stafi ynë i talentuar si dhe premtimi ynë për një cilësi të lartë dhe një menaxhim në mënyrë sa më korrekte të marrëdhineve me klientët, ne jemi bërë një nga kompanitë më prestigjoze në tregun Shqiptar.

 

Qëllimi ynë kryesor është të promovojmë ndryshime në mjedisin e bërjes së biznesit, nëpërmjet zgjidhjeve analitike dhe teknologjike të efektshme dhe të reja, si dhe të vazhdojmë të kënaqim rrethin e gjerë të klientelës sonë. Që kur lista e klientëve tanë ka njohur rritje në mënyrë të vazhdueshme dhe tregu Shqiptar i Teknologjisë së Informacionit ka filluar të ketë një prespektivë më të mirë për tu zhvilluar më tej në të ardhmen, ne vazhdojmë të fokusojmë përpjekjet tona në gjetjen e burimeve të reja globale të teknologjisë së zhvilluar dhe partnerëve potenciale.

 

Në këtë faqe ju do të gjeni gjithçka mbi Produktet dhe Shërbimet që ne ofrojmë për Ju, si Partnerë të ardhshëm. Ndjehuni të lirë të kërkoni gjithçka në këtë faqe. Në qoftë se keni komente ose pyetje mbi produktet ose shërbimet tona, ose thjesht ju nevojitet më shumë informacion dhe ju lind nevoja të na kontaktoni, ju lutem klikoni mbi çdo buton ose link kontakti në të gjithë faqen.